slogan7-al

12 – 19 - 26 nentor 2016, Cerrik, Librazhd, Perrenjas ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe personelin infermieror per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta.”

Titulli i aktivitetit: 12 – 19 - 26 nentor 2016, Cerrik, Librazhd, Perrenjas ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe personelin infermieror  per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta.”. 

Data e zhvillimit: 12 – 19 - 26 nentor 2016

Vendi i organizimit: Spitali Cerrik, Librazhd, Perrenjas

Organizatori/ofruesi: Shoqata “ Per nje Shqiperi me te Shendeteshme” FHA

Kontakte: Tel: 0682099064 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe pediater , infermier

Kreditet : 6

Nr i Dosjes: