slogan7-al

Gjate 2016 Fier “Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Nr.1 Fier lidhur me “Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve”

Titulli i aktivitetit: Gjate 2016 Fier “Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Nr.1 Fier lidhur me “Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve” 

Data e zhvillimit: Gjate 2016

Vendi i organizimit: QSH nr.1 Fier

Organizatori/ofruesi: QSH nr.1 Fier

Kontakte: Tel: 0693294544 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12

Nr i dosjes: