slogan7-al

4 dhe 5 nentor 2016 QSH Komsi / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor”

Titulli i aktivitetit: 4 dhe 5 nentor 2016 QSH Komsi / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor”

Data e zhvillimit: 4 dhe 5 nentor

Vendi i organizimit: QSH Komsi

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 042234105 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 3

Nr i Dosjes: 1624