slogan7-al

5-7 tetor 2016 Konference “24th Meeting of the Balcan Clinical Laboratory Federation, BCLF 4th Albanian Annual Conference of Laboratory Medicine”.

Titulli i aktivitetit: 5-7 tetor 2016 Konference “24th Meeting of the Balcan Clinical Laboratory Federation, BCLF 4th Albanian Annual Conference of Laboratory Medicine”. 

Data e zhvillimit: 5-7 tetor 2016

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Albania Experience shpk, Managment Companies congress organizer, Universiteti i Mjekesise Tirane, QSUT, Shoqata e Biokimise Klinike & Mjekesise Laboratorike Shqiptare (AsoLaM) , Balcan Laboratory Federation, EFCC, IFCC

Kontakte: Tel: 0682074599 / 0674055807 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek laboratori, mjek kliniciste dhe teknike laboratori

Kreditet : 21

Nr i Dosjes: 1603