slogan7-al

24 - 25 shtator 2016 Elbasan/ Konference “Alkooli dhe demet psiko-psikologjike, sjellore dhe lezionet sociale”

Titulli i aktivitetit: 24 - 25 shtator 2016 Elbasan/ Konference “Alkooli dhe demet psiko-psikologjike, sjellore dhe lezionet sociale” 

Data e zhvillimit: 24 - 25 shtator 2016

Vendi i organizimit: DSHP Elbasan

Organizatori/ofruesi: Klinika trajtuese e Varesise Alkoologjike (QSUT) ne bashkepunim me Shtepine Kuruese te Alkoolit

Kontakte: Tel: 0673792164 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, Infermier, Punonjes Social, Psikologe

Kreditet :  3

Nr i Dosjes: 1591