slogan7-al

30 nentor dhe 1,2,3 dhjetor 2016,Tirane/ Trajnim” Permiresimi i njohurive, praktikave dhe qendrimeve te personelit shendetesor ne kujdesin paresor mbi elementet e shendetit riprodhues”.

Titulli i aktivitetit: 30 nentor dhe 1,2,3 dhjetor 2016, Tirane/ Trajnim” Permiresimi i njohurive, praktikave dhe qendrimeve te personelit shendetesor ne kujdesin paresor mbi elementet e shendetit riprodhues”. 

Data e zhvillimit: 30 nentor dhe 1,2,3 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: Hotel Mondial Tirane

Organizatori/ofruesi: Save The Children Albania

Kontakte: Tel: 0692199980 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, Menaxher/Drejtor, Infermier

Kreditet : 22

Nr i dosjes: 1667