slogan7-al

30 / 31 janar 2016 Shkoder, Trajnim. “Pakete trajnimi per specialiste si psikolog, punonjes social dhe edukatore/kujdestare (me profesion infermiere/punonjes social), prinder me keto profesione; per mirerritjen e femijeve te grupmoshave 0-6 vjec”.

Titulli i aktivitetit: 30 / 31 janar 2016 Shkoder, Trajnim. “Pakete trajnimi per specialiste si psikolog, punonjes social dhe edukatore/kujdestare (me profesion infermiere/punonjes social), prinder me keto profesione; per mirerritjen e femijeve te grupmoshave 0-6 vjec”.

Data e zhvillimit: 30 / 31 janar 2016

Vendi i organizimit: DSHP Shkoder

Organizatori/ofruesi: Qender Komunitare Psiko-Terapeutike

Kontakte: Tel: 0693378253 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, psikologe, juriste

Kreditet : 8

Nr Dosjes 1392