slogan7-al

12 , 19, 26 mars 2016 QSH Dajc, “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes”

Titulli i aktivitetit: 12 , 19, 26 mars 2016 QSH Dajc, “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 

Data e zhvillimit: 12 , 19, 26 mars 2016

Vendi i organizimit: DSHP Shkoder

Organizatori/ofruesi: QSH Dajc

Kontakte: Tel: 0682264544 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, obseter, konsultori i gruas (Qytet/Fshat) Infermier / Mami konsultori i gruas (Qytet/Fshat)

Kreditet : 17

Nr i Dosjes: 1475