slogan7-al

29 tetor 2016 Konference “Kardiologjia Inteligjente e shekullit te ri : ICT (Teknologjia e Informimit dhe komunikimit) ne trajtimin e IAM, IK, FA”.

Titulli i aktivitetit: 29 tetor 2016 Konference “Kardiologjia Inteligjente e shekullit te ri : ICT (Teknologjia e Informimit dhe komunikimit) ne trajtimin e IAM, IK, FA”. 

Data e zhvillimit: 29 tetor 2016

Vendi i organizimit: Hotel Sheraton

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Kardiologjise, Shoqata Europiane e Kardiologjise

Kontakte: Tel: 0675141274 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek kardiolog, kardiokirurg, imazherist IT manager, IT personel, Bioinxhinier, Inxhinier klinik

Kreditet : 3

Nr dosjes: 1644