slogan7-al

14 dhe 21 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Mjekesia e bazuar ne evidenca”

Titulli i aktivitetit: 14 dhe 21 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Mjekesia e bazuar ne evidenca”

Data e zhvillimit: 14 dhe 21 nentor 2016

Vendi i organizimit: QSH ABC Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakte: Tel: 042234105 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke familje dhe te pergjithshem

Kreditet : 3

Nr i Dosjes: 1638