slogan7-al

9, 10, 16, 17 nentor 2018 Diber “ Planifikimi vjetor – Zbatimi dhe monitorimi i Sherbimeve Shendetesore nga QSH”

Titulli i aktivitetit: 9, 10, 16, 17 nentor 2018 Diber “ Planifikimi vjetor – Zbatimi dhe monitorimi i Sherbimeve Shendetesore nga QSH”

Data e zhvillimit: 9, 10, 16, 17 nentor 2018

Vendi i organizimit: Diber

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Kërkim dhe Edukim Shëndetsor

Kontakte: Tel: 0694059156 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 37