slogan7-al

15 qershor 2019, Peqin "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik"

Titulli i aktivitetit: 15 qershor 2019, Peqin "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik"

Data e zhvillimit: 15 qershor 2019

Vendi i organizimit: Qendra Kulturore Ferdinand Deda, Peqin

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit Qarku Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 9.6