slogan7-al

8 - 10 nentor 2018 Konference “Kongresi i 2 Fakultetit te Mjekesise Dentare “Qasje te reja interdisiplinare ne rehabilitimin oral dhe te pergjithshem”, “Sfidat ne rehabilitimin e kavitetit oral”, “Sfidat ne kirurgjine stomatologjike”, “Sfidat ne terapin

Titulli i aktivitetit: 8 - 10 nentor 2018 Konference “Kongresi i 2 Fakultetit te Mjekesise Dentare “Qasje te reja interdisiplinare ne rehabilitimin oral dhe te pergjithshem”, “Sfidat ne rehabilitimin e kavitetit oral”, “Sfidat ne kirurgjine stomatologjike”, “Sfidat ne terapine stomatologjike”,”Sfidat ne ortopedine stomatologjike”, “Sfidat ne mjekesine bashkohore”.

Data e zhvillimit: 8 - 10 nentor 2018

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International dhe Fakulteti i Mjekësise Dentare

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare Shqiptare te Profesionisteve Dentare dhe Fakulteti i Mjekësise Dentare

Kontakte: Tel : 0692932910 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë Infermier Dentistë, Farmacistë, logopede, fizioterapiste, mami, teknik laboratori

Kreditet : “Qasje te reja interdisiplinare ne rehabilitimin oral dhe te pergjithshem” 2 kredite, “Sfidat ne rehabilitimin e kavitetit oral” 10.8 kredite, “Sfidat ne kirurgjine stomatologjike” 10.8 kredite ,“Sfidat ne terapine stomatologjike” 10.8 kredite, ”Sfidat ne ortopedine stomatologjike” 10.8 kredite,  “Sfidat ne mjekesine bashkohore” 10.8 kredite