slogan7-al

24 qershor 2019 Shkoder / Trajnim “Perditesime mbi insuficencen kardiake dhe SPOK”

Titulli i aktivitetit: 24 qershor 2019 Shkoder / Trajnim “Perditesime mbi insuficencen kardiake dhe SPOK”

Data e zhvillimit: 24 qershor 2019

Vendi i organizimit: Hotel Koloseo Shkoder

Organizatori/ofruesi: Keshilli Rajonal i Urdherit te Mjekut Shkoder

Kontakte: Tel: 0692282140 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, specialist

Kreditet : 4