slogan7-al

4 – 5 tetor 2018 Shkoder “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore”

Titulli i aktivitetit: 4 – 5 tetor 2018 Shkoder “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore”

Data e zhvillimit: 4 – 5 tetor 2018

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 0689023259 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 8