slogan7-al

14 dhe 15 nentor (perseritje 21-22 nentor, 12-13, 19-20 dhjetor) 2018 “Roli i mjekut stomatolog ne diagnostikimin, parandalimin dhe sensibilizimin hepatitet Virusale”.

Titulli i aktivitetit: 14 dhe 15 nentor (perseritje 21-22 nentor, 12-13, 19-20 dhjetor) 2018 “Roli i mjekut stomatolog ne diagnostikimin, parandalimin dhe sensibilizimin hepatitet Virusale”.

Data e zhvillimit: 14 dhe 15 nentor (perseritje 21-22 nentor, 12-13, 19-20 dhjetor) 2018

Vendi i organizimit: ASHR Tirane

Organizatori/ofruesi: Shërbimi Stomatologjik Publik – Autoriteti Shendetsor Rajonal

Kontakte: Tel: 0672019394 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek stomatolog, Ndihmesmjek stomatolog

Kreditet : 10.4