3, 4, 10, 11 nentor 2018 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“.

Titulli i aktivitetit: 3, 4, 10, 11 nentor 2018 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“.

Data e zhvillimit: 3, 4, 10, 11 nentor 2018

Vendi i organizimit: Tiranë

Organizatori/ofruesi: Instituti Shërbimeve Psikologjike për Komunitetin

Kontakte: Tel: 0692146453 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, farmacist

Kreditet : 20