slogan7-al

26 Maj 2018/ Vlore /Seminar “Edukimi shendetesor dhe rritja e njohurive te personelit infermieror ne drejtim te permiresimit te cilesise se jetes se pacienteve me Skleroze Multiplesi dhe parandalimit te perkeqesimit te klinikes”.

Titulli i aktivitetit:26 Maj 2018/ Vlore /Seminar “Edukimi shendetesor dhe rritja e njohurive te personelit infermieror ne drejtim te permiresimit te cilesise se jetes se pacienteve me Skleroze Multiplesi dhe parandalimit te perkeqesimit te klinikes”.  

Data e zhvillimit: 26 Maj  2018

Vendi i organizimit: Fakulteti i Shendetit Publik,Vlore

Organizatori/ofruesi: Universiteti “Ismail Qemali”,Fakulteti i Shendetit Publik,Vlore

Kontakte: Tel: 0692859789 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 6