slogan7-al

Nentor 2017 - Prill 2018/ Trajnim : "Grup rishikimi ndermjet infermiereve te QSH Frakull lidhur me "Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve, sipas kontrates individuale."

Titulli i aktivitetit:Nentor 2017 - Prill 2018/ Trajnim : "Grup rishikimi ndermjet infermiereve te QSH Frakull lidhur me "Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve, sipas kontrates individuale."

Data e zhvillimit: :Nentor 2017 - Prill 2018

Vendi i organizimit: QSH Frakull

Organizatori/ofruesi:Qendra Shendetesore Frakull

Kontakte: Tel: 0693141622 E-mail: eKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet :12