slogan7-al

12 prill 2019 Tirane / Konference “DSSH – Ditet e studimeve shqiptare 2019: Diagnozat dhe prognozat”

Titulli i aktivitetit: 12 - 13 prill 2019 Tirane / Konference “DSSH – Ditet e studimeve shqiptare 2019: Diagnozat dhe prognozat”

Data e zhvillimit: 12 - 13 prill 2019

Vendi i organizimit: Universiteti Europian i Tiranes

Organizatori/ofruesi: Universiteti Europian i Tiranes

Kontakte: Tel : 0676071226 Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, infermier

Kreditet : 6