slogan7-al

17, 18, 24, 25 Nentor 1,2,8,9 Dhjetor 2018 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“.

Titulli i aktivitetit: 17, 18, 24, 25 nentor, 1, 2, 8, 9 Dhjetor, 2018 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“.

Data e zhvillimit: 17, 18, 24, 25 nentor, 1, 2, 8, 9 Dhjetor 2018

Vendi i organizimit: Tiranë

Organizatori/ofruesi: Instituti Shërbimeve Psikologjike për Komunitetin

Kontakte: Tel: 0692146453 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, farmacist

Kreditet : 20