29 maj 2019, Vlore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce”

Titulli i aktivitetit: 29 maj 2019, Vlore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 

Data e zhvillimit: 29 – 30 maj 2019 

Vendi i organizimit: Vlore 

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin 

Kontakte: Tel: 0672571831 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , infermier, mami 

Kreditet : 18