slogan7-al

23 dhjetor 2017 Shkoder, 21, 22 dhjetor 2017dhe 19 janar 2018 Elbasan, / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 23 dhjetor 2017 Shkoder, 21, 22 dhjetor 2017dhe 19 janar 2018 Elbasan, / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor”  

Data e zhvillimit: 23 dhjetor 2017 Shkoder, 21, 22 dhjetor 2017 dhe 19 janar 2018 Elbasan

Vendi i organizimit: Shkoder Elbasan

Organizatori/ofruesi: AAEI dhe SRC&IT

Kontakte: Tel: 0692825513 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, shkolle, dhe pediater, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6