slogan7-al

2, 3 shkurt 2018 Elbasan 24 shkurt 2018 Shkoder, / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 2, 3 shkurt 2018 Elbasan 24 shkurt 2018 Shkoder, / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor”

Data e zhvillimit: 2, 3 shkurt 2018 Elbasan 24 shkurt 2018 Shkoder,

Vendi i organizimit: DSHP Elbasan, DSHP Shkoder

Organizatori/ofruesi: AAEI dhe SRC&IT

Kontakte: Tel: 0692825513 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, shkolle, dhe pediater, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6