slogan7-al

24 - 25 janar 2018 Mallakaster /Trajnim “Cilesia dhe Siguria ne Kujdesin Shëndetësor, Akreditimit, Faza e Vetvlerësimit dhe rendesia e tij”

Titulli i aktivitetit: 24 - 25 janar 2018 Mallakaster /Trajnim “Cilesia dhe Siguria ne Kujdesin Shëndetësor, Akreditimit, Faza e Vetvlerësimit dhe rendesia e tij” 

Data e zhvillimit: 24 - 25 janar 2018

Vendi i organizimit: QSH Mallakaster

Organizatori/ofruesi: QKCSAISH

Kontakte: Tel: Tel: 0688432384 / 0688054801 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Personeli QSH

Kreditet : 9