slogan7-al

09 Maj, 2018 QSH Kamëz “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus”.

Titulli i aktivitetit: 09 Maj  2018 QSH Kamëz, “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”.

Data e zhvillimit:09 Maj, 2018

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore Kamëz

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakte: Tel: 044804342 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 3