slogan7-al

23 mars 2019 Fier / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “

Titulli i aktivitetit: 23 mars 2019 Fier / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “

Data e zhvillimit: 23 – 24 mars 2019

Vendi i organizimit: Poliklinika Spitali Fier

Organizatori/ofruesi: Poliklinika Spitali Fier

Kontakte: Tel: 0034222761 E-mail: spitalifier@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Stomatolog, Farmacist

Kreditet : 12