slogan7-al

Gjate 2018 Portez, Fier Trajnim “Paketa baze e sherbimeve KSHP: roli dhe detyra e infermiereve sipas kontrates individuale” Data

Titulli i aktivitetit: Gjate 2018 Portez, Fier Trajnim “Paketa baze e sherbimeve KSHP: roli dhe detyra e infermiereve sipas kontrates individuale”

Data e zhvillimit: Gjate 2018

Vendi i organizimit: QSH Portez, Fier

Organizatori/ofruesi: QSH Portez, Fier

Kontakte: Tel: 0698592827 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 15.6