slogan7-al

21 shtator 2018, “Menaxhimi i infeksioneve fungiale dhe bakteriale ne te semuret me malinjitete hematologjike”.

Titulli i aktivitetit: 21 shtator 2018, “Menaxhimi i infeksioneve fungiale dhe bakteriale ne te semuret me malinjitete hematologjike”.

Data e zhvillimit: 21 shtator 2018

Vendi i organizimit: Hotel Rogner Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Hematologjise

Kontakte: Tel: 0672025431 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek

Kreditet : 4