slogan7-al

15 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore”

Titulli i aktivitetit: 15 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore”

Data e zhvillimit: 15 dhjetor 2018

Vendi i organizimit: Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Ambjentalisteve Industriale

Kontakte: Tel: 0697032064 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, Dentist, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6