slogan7-al

10-11 Maj Tiranë Kongres “Infermieria dhe edukimi infermieror ne Shqipëri.”

Titulli i aktivitetit:10-11 Maj Tiranë Kongres “Infermieria dhe edukimi infermieror ne Shqipëri.”

Data e zhvillimit:10-11 Maj Tiranë

Vendi i organizimit: Pallati i Koncerteve dhe Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Urdheri i Infermierit te Shqiperisë

Kontakte: Tel:      E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mami

Kreditet : 7