slogan7-al

28 shtator 2018 “Urgjencat Mjekesore dhe menaxhimi i tyre”.

Titulli i aktivitetit: 28 shtator 2018 “Urgjencat Mjekesore dhe menaxhimi i tyre”.

Data e zhvillimit: 28 shtator 2018

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Durres

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Durres

Kontakte: Email : kristiana.comashi@ srd.gov.al / fatbardha.reka@ srd.gov.al Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 5