slogan7-al

15 Maj 2018 Leksion "Obstructiv sleep apnea (OSA- apnea gjatë gjumit)"

Titulli i aktivitetit: 15 Maj 2018  Leksion "Obstructiv sleep apnea (OSA- apnea gjate gjumit)”.

Data e zhvillimit: 15 Maj 2018

Vendi i organizimit: Spitali Salus Tiranë

Organizatori/ofruesi: Spitali Salus Tiranë

Kontakte: Tel: 0662053180 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek specialist dhe Mjek familje imazherist dhe kirurg

Kreditet : 3