slogan7-al

5, 12, 19, 26 tetor 2018 ”Njohja dhe perballja e personelit me raste te ndryshme klinike dhe sfidat qe paraqesin”.

Titulli i aktivitetit: 5, 12, 19, 26 tetor 2018 ”Njohja dhe perballja e personelit me raste te ndryshme klinike dhe sfidat qe paraqesin”.

Data e zhvillimit: 5, 12, 19, 26 tetor 2018

Vendi i organizimit: QSH 7 Shkozet, Durres

Organizatori/ofruesi: QSH 7 Shkozet, Durres

Kontakte: Tel: 0696178953 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 10