slogan7-al

17 nentor 2018 Berat/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare".

Titulli i aktivitetit: 17 nentor 2018 Berat/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare".

Data e zhvillimit: 17 nentor 2018

Vendi i organizimit: DSHP Berat

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, pergjithshem , Infermier, Farmacist

Kreditet : 6