slogan7-al

24 nentor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik”

Titulli i aktivitetit: 24 nentor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik”

Data e zhvillimit: 24 nentor 2018

Vendi i organizimit: Shkoder, Shkolla « 28 nentori »

Organizatori/ofruesi: AAEI dhe SRC&IT

Kontakte: Tel: 0694815533 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, shkolle, dhe pediater, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6