slogan7-al

4 mars 2019 Lushnje “ Planifikimi vjetor – Zbatimi dhe monitorimi i Sherbimeve Shendetesore nga QSH”

Titulli i aktivitetit: 4 mars 2019 Lushnje “ Planifikimi vjetor – Zbatimi dhe monitorimi i Sherbimeve Shendetesore nga QSH”

Data e zhvillimit: 4, 5, 8, 9 dhe 21 mars 2019

Vendi i organizimit: Lushnje

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Kërkim dhe Edukim Shëndetsor

Kontakte: Tel: 0694059156 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 37