slogan7-al

6 prill 2019 Tirane/Trajnim/ “Diagnoza, menaxhimi dhe parandalimi i infeksioneve seksualishte te transmetueshme”

Titulli i aktivitetit: 6 prill 2019 Tirane/Trajnim/ “Diagnoza, menaxhimi dhe parandalimi i infeksioneve seksualishte te transmetueshme”

Data e zhvillimit: 6, 13, 20, 27 prill dhe 4 maj 2019

Vendi i organizimit: Hotel Victoria Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Infektologjise

Kontakte: Tel : 0699359065 / Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek infektologe, familje

Kreditet : 6.4