slogan7-al

7 qershor 2019 Tirane/Konference. “Konferenca e II kombetare e Mjekut te Pergjithshem dhe Familjes”.

Titulli i aktivitetit: 7 qershor 2019 Tirane/Konference. “Konferenca e II kombetare e Mjekut te Pergjithshem dhe Familjes”.

Data e zhvillimit: 7, 8 qershor 2019

Vendi i organizimit: Hotel “Tirana ”

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Mjekut te Pergjithshem dhe Familjes

Kontakte: Tel: 0682312772 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Infermier Farmacist

Kreditet : 9.6