slogan7-al

29 qershor 2019 Shkoder/Konference “Urgjencave mjekesore dhe menaxhimi i tyre”.

Titulli i aktivitetit: 29 qershor 2019 Shkoder/Konference “Urgjencave mjekesore dhe menaxhimi i tyre”.

Data e zhvillimit: 29 qershor 2019

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë

Kontakte: Tel: 00682044650 , Email : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 6