slogan7-al

22,23,29,30 Maj dhe 05 Qershor 2018 Seminar "Seminar multitematik infermieri, mami 2018”.

Titulli i aktivitetit: 22,23,29,30 Maj dhe 05 Qershor 2018 Seminar "Seminar multitematik infermieri, mami 2018”.

Data e zhvillimit: 22,23,29,30 Maj dhe 05 Qershor 2018

Vendi i organizimit: Spitali Hygea Tiranë

Organizatori/ofruesi: Hygeia Hospital Tirana, Tiranë

Kontakte: Tel:+355695589778/+355693641168  e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 4