slogan7-al

9 Mars 2019 / Workshop: "Sesione pune per ofrimin e sherbimeve ne Qendren e Menaxhimit te Krizes ne Rastet e Dhunes Seksuale"

Titulli i aktivitetit: 9  Mars 2019 / Workshop: "Sesione pune per ofrimin e sherbimeve ne Qendren e Menaxhimit te Krizes ne Rastet e Dhunes Seksuale"

Data e zhvillimit: 9 - 10 Mars 2019

Vendi i organizimit: Hotel "Flowers" Durres (PTK)

Organizatori/ofruesi:Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale

Kontakte:  E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/drejtor

Kreditet : 15.6