slogan7-al

10, 12, 19, 21 shtator 2018 Tirane,Trajnim “1. Kujdesi Infermieror per gra shtatezena dhe lohona 2. Shenjat Vitale 3. Procedurat Infermierore 4. Te udhehequrit dhe komunikimi”.

Titulli i aktivitetit: 10, 12, 19, 21 shtator 2018 Tirane,Trajnim “1. Kujdesi Infermieror per gra shtatezena dhe lohona 2. Shenjat Vitale 3. Procedurat Infermierore 4. Te udhehequrit dhe komunikimi”. Data e zhvillimit: 10, 12, 19, 21 shtator 2018

Vendi i organizimit: Salla 180 grade,tek Kullat (Pallati ngjitur me Conad) ish Markata e Peshkut; Pazari i Ri.

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Spitalor i Nenes dhe Femijes

Kontakte: Tel: 0676095777 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermierë / Mami

Kreditet : Secila prej temave 5,3 kredite