slogan7-al

23, 24 mars 2018, Pogradec /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”.

Titulli i aktivitetit: 23, 24 mars 2018, Pogradec /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”.

Data e zhvillimit: 23, 24 mars 2018

Vendi i organizimit: Hotel Enkelana Pogradec

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 08252711. E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, Infermier, Manaxher/Drejtor, Stomatolog, Farmacist, Psikologe, Punonjës Social

Kreditet : 10