slogan7-al

5 tetor 2018, QSH Zall-Herr/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve".

Titulli i aktivitetit: 5 tetor 2018, QSH Zall-Herr/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve".

Data e zhvillimit: 5 tetor 2018

Vendi i organizimit: QSH Zall-Herr

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist , Shendet Publik

Kreditet : 6