slogan7-al

12 Maj 2018, Tirane “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre”

Titulli i aktivitetit: 12 Maj 2018,Tirane. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre”

Data e zhvillimit: 12 Maj 2018

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore Ndroq

Organizatori/ofruesi: ISSAT

Kontakte: Tel: 0694028922 / 0 42260 035 Adresa: Rr. "Kavajës" , Nd.128, H.10 Tiranë E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermierë, Personel Ndihmes, Studentë të vitit 2-3 Bachelor të Fakultetit të Infermierisë (Dega Teknik Laboratori). Studentë në Master Profesional ose Shkencor (mjek, infermier, manaxher)

Kreditet : 6