slogan7-al

10-14 Shtator 2018/Korçe/ Trajnim : Lidershipi Transformues: Fuqizimi i infermiereve ne Kujdesin Paliativ, me qellim rritjen e cilesise se kujdesit ndaj pacienteve me probleme komplekse, semundje jetekercenuese dhe familjareve te tyre.

Titulli i aktivitetit:10-14 Shtator 2018/Korçe/ Trajnim : Lidershipi Transformues: Fuqizimi i infermiereve ne Kujdesin Paliativ, me qellim rritjen e cilesise se kujdesit ndaj pacienteve me probleme komplekse, semundje jetekercenuese dhe familjareve te tyre.

Data e zhvillimit: 10-14 Shtator 2018

Vendi i organizimit: Qendra e Kujdesit Paliativ "Mary Potter", Korçe

Organizatori/ofruesi:Shoqata "Kujdesi Shendetesor Familjar"

Kontakte: Tel: 082252711. E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. ; Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:  Infermier

Kreditet : 30