slogan7-al

18 maj 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “

Titulli i aktivitetit: 18 maj 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “

Data e zhvillimit: 18 – 19 maj 2019

Vendi i organizimit: Kryqi i Kuq Shqiptar, Tirane

Organizatori/ofruesi: Kryqi i Kuq Shqiptar

Kontakte: Tel: 0694092236 / 0692304540 E-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, urgjence dhe specialiteteve te ndryshme Stomatolog, Infermier, Farmacist, Menaxher /Drejtor, Laborant

Kreditet : 10