slogan7-al

22 qershor 2019 Puke “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet”

Titulli i aktivitetit: 22 qershor 2019 Puke “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet”

Data e zhvillimit: 22 qershor ne vazhdim 2019

Vendi i organizimit: Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Puke

Organizatori/ofruesi: Albanian Community Assist (ACA)

Kontakte: Tel: 0696040260 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier , Menaxher, Dentist

Kreditet : 75