slogan7-al

20 maj 2018, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit".

Titulli i aktivitetit: 20 maj 2018, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit".

Data e zhvillimit: 20 maj 2018

Vendi i organizimit: DSHP Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist , Shendet Publik

Kreditet : 6